tiistai 13. toukokuuta 2014

#28 Valmennettavat kevät 2014 - keitä he ovat?

Kautta on jäljellä enää yksi valmennus, mutta ajattelin esitellä tämän kauden kokonaan olleet omasta näkökulmastani. Kaikista riittäisi paljon kerrottavaa, mutta ehkä ihan kaikkea ei kuulu paljastaa... :D

Chrysanthi



Eli tutummin Krissu on tämän kauden vanhin valmennettava. Krissu ei ole uusi kasvo valmennuksessa, koska hän on käynyt epäsäännölisesti jo monta vuotta Perrassa, esimerkiksi ensimmäisellä kaudellani Krissu oli mukana. Kuitenkin vasta tällä kaudella olen oikeastaan tutustunut Krissuun, hän on todella mukava, rauhallisimmasta päästä ja erittäin hyvää keskusteluseuraa. Krissu ei ole treenannut vain yhdellä hevosella, esteillä ratsuina useimmiten on kuitenkin ollut Ponita tai Lady.

Micaela


Eli tutummin Miksu on ollut minun jälkeeni pisimpään yhtäjaksoisesti valmennuksessa. Miksu on yleensä positiivinen, tunnin mentyä huonosti ei kuitenkaan Miksuakaan hymyilytä. Miksu ei ole äänekkäimmästä päästä, mutta tilanteen niin vaatiessa nousee ne desibelit Miksullakin. Miksu treenaa ja kisaa Ponitalla. Miksu bloggaa ja hänen blogiinsa pääsee tästä.

Nea



Nean olen tuntenut kohta kolmen kauden ajan, saman verran mitä hän on ollut valmennuksessa. Nea on mukava, niin kutsutusti kaikkien kaveri, eli tulee kaikkien kanssa toimeen. Nean kanssa ei minulla jutun aiheet lopu kesken, kosa meillä on musiikillisesti niin samanlainen maku, aivan kuten monissa muissakin asioissa. Nea on hyvä kuuntelija ja usein tulee juteltua pitkäänkin. Nea on suurimman osan kaudesta treenannut Ladyllä ja myös kisannut sen kanssa. Nealla on blogi, joka löytyy täältä.

Henna



Henna on valmennuksessa toista kauttaan. Hennan, kuten myös Lauran ja Idan, näin kuitenkin jo ensimmäisen kerran viime kesänä vitosleirillä, ennen kuin hän aloitti valmennuksen. Henna oli aluksi todella hiljainen ja aina kännykällään, tällä kaudella on Henna "tullut ulos kuorestaan" ja on todella sosiaalinen porukassakin. Hennan tapaa useimmiten Masin selästä treenaamasta, joka toimii tietenkin myös kisaratsuna. Henna bloggailee täällä.

Emma



Emma on ensimmäistä kauttaan valmennuksessa, meidän hulivili :D Emmaa en ollut koskaan tavannut ennen valmennusta. Emmalla on myös oma hevonen Thelma, jonka kanssa hän siis treenaa valmennuksen lisäksi. Emma tykkää tuuppauksen sijaan yleensä vain chillailla, mutta kyseessä ei todellakaan ole päätöntä kaahailua! Luonteeltaan Emma on hyvin samanlainen. Emma treenaa ja kisaa Cacrulla. Emmallakin on blogi, jonne pääsee tästä.

Laura



Laura, tai kuten itse kutsun häntä, Lurma on ensimmäistä kauttaan valmennuksessa. Lurmaan olen tutustunut jo leireillä ollessani apparina. Laura on melko energinen ja vähän sekaisin, mutta takaa löytyy myös ajatteleva tyttö. Lurma treenaa ja kisaa Bucella. Lauran blogi on täällä.

Ida



Ida on meidän juniori, kuten myös uusi valmennettava. Ida oli myös vitosella viime kesänä, jolloin tämä vaahtosammutin jäi mieleen kovaäänisyydestään(en vieläkään ymmärrä miten niin pienestä tytöstä lähtee niin kova ääni :D ). Ida on ollut kanssani apparinakin. Vaikka Ida onkin yleensä äänessä ja tekemässä paljon, osaa hän myös hiljentyä, kun tarve vaatii. Ida treenaa ja kisaa Lukella.

Oona



Oona oli minulle kokonaan uusi tuttavuus valmennuksessa. Oona on sosiaalinen ja energinen, mutta ei niin riehakas kuin osa porukasta. Oonan kanssa en ole kauheasti kahdestaan jutellut, mutta porukassa ihan yhtä lailla kuin muidenkin kanssa. Oona treenaa ja kilpailee Vaavin kanssa ja blogi löytyy täältä.

Veera



Veera oli myös uusi tuttavuus kauden alussa. Veera on kaikille kiltti, ehkä ryhmässä hiljaisempi mutta ei todellakaan ujo ihminen! Veera tasapainottaa loistavasti muiden uusien riehakkuutta. Veera kuuluu minun ja Nean lisäksi meidän directioner-porukkaan ja uusien juttujen tullessa niitä on sitten yhdessä ihmetelty. Veera etsi alkukaudesta omaa treenikaveriaan ja Luffen ja Ladyn kautta päätyi lopulta Masiin, jonka kanssa hänen on tarkoitus kisata. Veeran blogi on täällä.

13 kommenttia:

  1. Hhähähägägägä mä seko vai? Mistäs toi ny tupsahti? :o

    VastaaPoista
  2. Ps. Me tavattii eka kerra maaliskuussa 2013 8)

    VastaaPoista
  3. Tavattiin vai o.O muistin et se viikonloppuleiri ois ollu syksyllä vasta :D

    VastaaPoista
  4. joo mun ratsastus on yleensä hurjaa kaahailuu ;)) vedän ympäri kenttää kiitolaukas koko tunnin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, huijasin vaa kaikkii et ne luulis toisin, tuli huono omatunto :(

      Poista
  5. Tosi kiva ja selkeyttävä postaus! :)

    VastaaPoista
  6. Kivasti kirjoitit kaikista ;)

    VastaaPoista