sunnuntai 7. joulukuuta 2014

#44 Luukku 7: Työporukka

Meitä on täällä yhteensä kolme työntekijää pomon lisäksi. Toinen aloitti noin kuukauden minun jälkeen harjoittelijana ja toinen on meidän headgirl, joka on ollut täällä töissä noin kolme vuotta. Esittelen kaikki anonyymisti, he tulevat muutenkin esiintymään teksteissä pomona, headgirlinä ja (toisena) harjoittelijana :)

Pomo

Meidän pomo on aivan ihanteellinen pomo, parempaa ei voisi toivoa! Hevosalaa ajatellen meidän päivät täällä on lyhyitä ja helpohkoja, mikä on kaikki sen ansiota, että pomo haluaa ajatella meidän työntekijöiden viihtyvyyttä ja oloja. Esimerkiksi kaksi vapaapäivää viikossa johtuu siitä, että pomon mukaan silloin jaksaa paremmin. Kehuja saa, kun tekee oikein, ohjeita saa minkä tahansa suhteen kunhan kysyy ja negatiivinen palaute annetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Kertaakaan ei ole pomo meille ihmisille huutanut virheistä tai muustakaan, hevoset ovat kyllä saaneet kuulla kunniansa... :D Pomo kisaa hevosillaan 130-135cm luokkia ammattilaistasolla. Hän on ranskalainen, joka muutti Englantiin vuosia sitten. Välillä vahva aksentti tulee esiin niin, että naurattaa, mutta ymmärtämisongelmia ei ole, oma kielitaitoni etenkin hevosten kanssa on paljon vajavaisempi :)

Headgirl

Headgirl on juuri 22 vuotta täyttänyt tyttö. Hän tietää kaiken täällä olevista asioista ja toimii pomon ohella meidän esimiehenä ja neuvojana. Headgirl on mukava, yleensä pirteä ja hänen kanssa tulee helposti juttuun. Ainoa kerta, kun muistan hänen olleen pitkään kärttyinen oli migreeninen aamu, jonka takia hän lähtikin kotiin karsinoiden tekemisen jälkeen. Ratsastajana hän on taitava sekä osaa myös käyttää taitojaan hyödyksi neuvomalla, hän muun muassa auttoi minua alkuaikoina korjaamaan ison nilkkaongelman, jonka takia en pystynyt olemaan kevyessä istunnassa pidempään ilman, että nilkka petti alta. Ennen tänne tulemista hän oli kampaajana, eikä hän ole hevosalalla työskennellyt muissa paikoissa. Hän myös suoritti samat BHS:n Staget, joita varten minulla käy sama assessor samasta collegesta!

Harjoittelija

Täällä toisena harjoittelijana on vielä tänä vuonna 23 vuotta täyttävä poika. Hän on erittäin sosiaalinen ja välillä töiden tekemiseen menee enemmän aikaa kuin pitäisi, koska tulee juteltua liikaa. Häntä on vaikea saada ärsyyntymään juuri positiivisen perusluonteen takia. Ennen tänne tulemista hän oli töissä eräällä kenttäratsastustallilla puolisen vuotta. Ennen hevosalalle siirtymistä hänkin työskenteli kampaajana. Ratsastajina olemme suunnilleen saman tasoisia, kummallakin on omat heikkoutensa ja vahvuutensa, jotka vaikuttavat eri tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti