torstai 18. heinäkuuta 2013

#9 Tähän asti...

Heipä hei ja terveisiä Kiuruvedeltä! Täällä olen isäni luona vierailemassa, eilen olleet synttärinikin vietin täällä(: Tosiaan paljon on tapahtunut ja kiire on ollut, nyt vihdoin ehdin istahtaa alas ja kirjoittaa. Huono puoli on se, että tässä koneessa, jota täällä käytän on aikamoiset (turhat) turva-asetukset, joten en saa kuvia kännykästä koneelle. Tämä postaus sisältääkin pelkkää tekstiä, mutta kun pääsen kotiin, laitan erillisen kuvapostauksen samoista asioista(:

Venäjältä tultuani siis lähdin Marian luokse Turkuun käymään. Tapasin siellä myös samalla suunnalla asuvia valmennettavia, elikkä Ainon, Anskun ja Miksun. Juhannuksen olin Marian kanssa heidän mökillään Ypäjällä. Siellä katsoimme leffoja, kävimme uimassa, siivosimme latoa ja sunnuntaina pyöräilimme noin 75 kilometriä takaisin Turkuun.

Kotiin tulin tiistaina, koska keskiviikkona oli hammaslääkäri. Yhdestä hampaastani oli ollut pala lohjenneena lähes kolme kuukautta siinä vaiheessa. Torstaina menin ystäväni Jessican kanssa nuorteniltaan ja sieltä heille yöksi. Perjantaina menin Nean kanssa elokuviin katsomaan Spring Breakers, joka oli hieman erilaisempi kuin kuvittelin. Ennen sitä kävimme kuitenkin poimimassa leffaherkuksi mansikoita Koivistoisen mansikkapaikasta. Saimme aika aukottoman puheen ensi kesää töihin tulosta, joten Nean kanssa taidetaan tietää jo, mitä tehdään ensi kesänä-jos vain pääsemme sinne...(: Lauantaina sitten näimmekin isommalla porukalla, mutta sitä ennen minä ja Ira kävimme katsomassa Kauhea Kankkunen 3:en, joka toi mukavaa vaihtelua edellisen päivän elokuvaan. Salista lähdettiin vatsalihakset kipeinä... :D Kävimme myös ostamassa Nitalle konfirmaatiolahjan ennen kuin Nea tuli. Söimme "jäätelöjugurttia" ja siihen saapui sitten Riikkakin. Juttelimme ihan kaikesta siinä aikamme, kunnes siirryimme viereisen Robert's Coffeen puolelle jatkamaan jutustelua.

Sunnuntaiaamuna olikin aika lähteä Perniöön Vivamon kautta, MUTTA juuri tänä aamuna nukuin elämäni ensimmäistä kertaa pommiin. Just My Luck. Ei se loppujen lopuksi mitään, menin sitten bussilla Saloon ja sieltä tultiin sitten hakemaan(: Olin Perniössä kaksi viikkoa leiriavustajana, Perra 5 & Perra 6 olivat uhreina. Molemmat leirit olivat kivoja, mutta molemmissa oli omat huonot puolensakin. Jos ensi kesänä tieni vie appariksi, niin ne ovat nuo kaksi leiriä, joihin menen. Facebookissa olenkin saanut jo uhkailuja, että jos en vapaaehtoisesti tule, niin minut heitetään mauton takakonttiin... :D Ihanat leiriläiset<3 (: Kahden viikon aikana sain vetää yhteensä 11 maastoa, joista 10 tunnin maastoa Riksellä ja yksi puolen tunnin maasto Mortilla. Ostin myös yhden irtotunnin, jonka käytin estetuntiin Mortilla ensimmäisellä viikolla. Tunti meni ihan hyvin, Mortti oli aivan ihana ja kuunteli todella hyvin. Itseäni ärsyttää todella paljon, että minulla oli koko ajan aivan liian pitkät ohjat, mutta sitä on sitten hyvä lähteä syksyllä jälleen työstämään, minun oma ikuisuusprojekti. Apparit saivat ajaa mönkijällä viemään vesiä ja uimaan, jos halusi, joten aika paljon tuli siinä kahden viikon aikana ajeltua, vesiä kun täytyi viedä joka päivä kolme kertaa ja kerran aikana saattoi joutua ajamaan kaksikin kertaa, koska vesi ei riittänyt. Tallin kaikki hommat siinä hoidettiin, jopa vesiletkun korjaamisessa autettiin Nean kanssa. Leirikasteet oli myös hauska pitää, toisesta tuli vain tynkä, koska yksin ei ehdi kauheasti tekemään...

Kotiin tulin Perniöstä viime perjantaina ja sunnuntaiaamuna lähdinkin isäni kaverin kyydillä tänne Kiuruvedelle. Sää ei ole ollut kovin suotuisa, mutta kävimme maanantaina marjassa. Alunperin oli tarkoitus etsiä hilloja, mutta "lähialueelta" on pakkanen vienyt marjat, joten päädyimme keräämään mustikoita. Huomenna lähden sitten kotiin junalla ja viikonlopun vietän Bergvikissä konferenssissa. Maanantaina lähden Vivamoon isoseksi, joten ohjelmaa ei loppukesästäkään puutu! Yritän saada huomenna illalla laitettua sen kuvapostauksen, jos en ehdi silloin niin julkaisen sen maanantaiaamuna ennen lähtöäni(: Hyvää loppukesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti