lauantai 22. marraskuuta 2014

#37 Aina ei kaikki mene suunnitelmien mukaan

Heipä hei, ihan pikaista kuulumispostausta tässä kirjoittelen, kun on ollut taas hiljaisempaa täällä blogin puolella :)

Viimeiset viikot ovat olleet aika kiireisiä, töissä ihan normaaliin tapaan, mutta koulun kanssa on ollut niin paljon enemmän opeteltavaa ja sanastoa täytyy koko ajan kerrata. Tälläkin hetkellä pitäisi etsiä tietoa British Horse Societystä ja vaikka mistä. Stage 1:n koe on jo 9.12 eli vain kaksi ja puoli viikkoa aikaa, sitä ennen menen ensimmäistä kertaa collegessa käymään, vähän jännittää! Ohjaajani haluaa, että ratsastan ryhmässä ennen testiä ja samalla sään tuntumaa collegen hevosiin, joilla ratsastusosuus siis suoritetaan. Stage 1 ei sisällöllisesti ole uutta asiaa(mm. loimitus, karsinoiden siivoaminen, kuntoonlaitto, ruokinnan perusteet), mutta oikea sanasto on hallittava ja asiat on osattava kuvata korrektisti. Työkaverin mukaan voisin mennä koko homman, etenkin ratsastuksen silmät kiinni. :D

Uusi lempihomma: painepesurilla tallipihan peseminen-ai oliko se likainen?
Sää on ollut ihan hyvä, sadetta ja hyvää säätä sopivassa suhteessa eikä mitään kaatosateita onneksi! Mielialaa on latistanut nukahtamisongelmat, joiden takia päivästä toiseen väsyttää, mutta parannusta on tapahtunut :)

Torstaina oli yhden asiakkaan 18 v syntymäpäivä ja meidän koko porukka kutsuttiin istumaan iltaa paikalliseen pubiin. En ole oikeastaan aikasemmin ollut missään ulkona ihmisten kanssa, jotka tuntisin niin oli todella kivaa vaihtelua. Samalla myös muistui mieleen, että kuinka onnekas ja onnellinen oikeasti olen täällä ollessani. Harva pääsee suoraan paikkaan, jossa pomo oikeasti välittää alaisistaan, asiakkaat ovat kaikki mukavia, yhteishenki loistava ja työkaverit huippuja. En muista olleeni vuosiin näin stressitön eikä olo ole ollut yhtä helppo, vaikka työ onkin todella raskasta ajoittain niin huonotkaan päivät täällä ei pilaa fiilistä. Onnellisena on helppo hymyillä :)

Sumuiset aamut, kun aurinko nousee ja valo siivilöityy sumun läpi<3
Torstaina myös toinen työkaverini tippui niin, että hänellä taisi revetä nilkasta nivelsiteet, minkä takia olen seuraavat kaksi päivää yksin töissä. Pomo auttaa minkä ehtii, mutta huomenna hänellä on tunteja 9-16:30, eli käytännössä hän ei huomenna ehdi muuta. Kiire siis jatkuu, mutta tilanteeseen on vaik sopeuduttava... :D

Lopuksi vielä, ajattelin(jos ja toivottavasti kun ehdin) tehdä tänne blogiin joulukalenterin. Samalla on helpomaa myös Suomesta postailla "joulu"loman aikana :) Itselläni on jo pari ideaa, mutta lisää ideoita tarvitaan täyteen kalenteriin eli mielellään saa laittaa toiveita!

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla taas sun kuulumisia! Ja vähän ihmettelin tota ekaa tallinpiha kuvaa :DD
    Joulukalenterissa olis kiva nähä vähän kaikenlaisia postauksia siitä millasta siellä sulla nyt on. Voisit mahdollisesti kertoa vähän enemmän joistain hepoista jos sulla on jotain lemppareita muodostunu ja kuviakin olis kiva nähdä paikoista ja hepoista! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, se on kyllä tosiaan vähän random, mutta tykästyin painepesurin kanssa pesemiseen niin paljon, että se on koko työporukan kesken naurunaihe :D kiitos ideoista, toteuttelen noita! :)

      Poista