keskiviikko 22. toukokuuta 2013

#4 Perjantai 17.5

Elikkäs nyt pienen tauon jälkeen oli taas kunnon valmennus, vaikka viikonloppu menikin pääasiallisesti kilpailuissa. Kirjoitan jokaisesta päivästä oman postauksen, muuten ehkä tulisi liikaa asiaa...

Perjantaina menin bussilla Kampista tienhaaraan, mistä Satu tuli hakemaan minua mönkkärillä. Ailan piti alunperin tulla myös bussilla, mutta jotain yhä tuntematonta tapahtui ja Aila ei päässytkään bussiin. Siitä lähes suoraan menin talliin laittamaan Morttia kuntoon. Mortilla ratsastin noin puoli tuntia ja hyppäsin pari estettä Miksun ohjauksessa, jotta saisin hyvän tuntuman taas hevoseen.

 Hieman erikoinen kyyti... :D

Vähän tuntumaa takaisin(:

Ratsastettuani pesin Mortin työharjoittelussa olevan Riinan pitäessä Morttia paikallaan. Siinä riittikin työtä: vesiletku oli hyvin kamala väline Mortin mielestä ja Mortilla kun on sitä massaakin... Mortin kuivuttua koutsasin Ainoa, Miksua, Roosaa ja Ailaa. Lähdimme vielä yhdessä maastoon, josta muodostui hyvin mielenkiintoinen. Ratsut, jotka yleensä ovat hieman laiskanpuoleisia olivat lievästi sanottuna meno päällä ja yleensä kovaa paahtavilla ei ollut mitään ongelmaa mennä rauhallista vauhtia... No, mitään vakavaa ei sattunut ja ihan hauskaa kaikilla oli. :) Loppuilta kuluikin varusteita puhdistaessa ja Riikan kanssa kävimme lenkillä. Myös myöhäisillan trampoliinilla pomppimiset tuli hoidettua. :D Nukkumaan sitten päästiinkin vasta puolenyön aikoihin.
Kaksin aina hauskempaa(:

Pami tykkää lenkkeillä myös
                                                                   
                                                                        Trampoliinilla(;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti