torstai 23. toukokuuta 2013

#6 Melkkilä seuraeste (19.5)

Sunnuntaina lähdimme Melkkilään seurakisoihin, ratsunani taas Mortti ja korkeutena 90cm. Herätys oli onneksi vasta puoli yhdeksän. Kömmimme sängyistä ylös ja suoritimme samanlaiset aamurutiinit kuin edellisenä päivänäkin. Mortti lähti toisessa kuormassa, joten menimme Anskun kanssa talliin, kun ensimmäinen kuorma oli jo melkein lähdössä. Siinä harjasimme Mortin taas puhtaaksi ja siistin vuohiskarvat. Lastaus ei sujunut sunnuntainakaan ongelmitta, mutta kyllä hevonen taas koppiin saatiin. Kisapaikalla laitoimme varusteet selkään ja odottelimme 70/80 luokan radankävelyä. Kävelin radan yhdessä Anskun kanssa, oma ratani oli täysin sama.




Ennen omaa luokkaani kävelin radan uudestaan, minkä jälkeen nousin selkään ja hyppäsin pari hyppyä. Oma ratani meni hyvin, sain puhtaan radan, mikä olikin tavoitteeni. Kävi myös niinkin, että olin ainoa molemmista vaiheista nollan saanut, joten samalla olin myös luokan voittaja. :)



Kiitos Miralle videosta(:







Kuvat: Wilma Linqvist ja valmennettavat

Kisoista sitten takaisin tallille ja kamojen pakkaaminen. Osa lähti suoraan seuraavalla junalla, mutta osa päätyi Salon Hesburgeriin... Kaiken kaikkiaan aivan mahtava viikonloppu<3 :) Huomenna taas Perniöön, viikonloppuna onkin luvassa jotain aivan muuta ja uutta, mielenkiinnolla ja innolla odotan!

2 kommenttia: