keskiviikko 22. toukokuuta 2013

#5 Jumping Ypäjä (18.5)

Lauantaiaamuna herätys oli kello kolme. Riikan kanssa raahauduttiin zombeina ympäriinsä jonkin aikaa ennen kuin menin suihkuun. Söimme kartsissa aamupalan ja valmistelimme itsemme kisoihin. Kun olimme itse valmiita siirryimme talliin laittamaan hevoset kuntoon. Iran kanssa hoidimme Mortin, kun Riikka ja Miksu laittoivat Ponitan. Miksu laittoi myös Mortille häntään letin. Lastaus ei sujunut Mortin osalta ihan ongelmitta... :D Liinojen kanssa lopulta saatiin Mortti traileriin ja seuraavaksi sitten Ponita, joka tuli ihan nätisti sisään :D Kisoihin mukaan auttamaan ja kuvailemaan lähtivät Nea ja hänen kaverinsa Mira.


Automatka Ypäjälle kului pääasiallisesti nukkuessa, Ypäjän "keskustaa" lähestyttäessä kuitenkin heräiltiin siinä. Aluksi meillä oli pieniä ongelmia löytää oikea paikka ja kellokin kävi reippaasti eteenpäin, ilmottautumisen vahvistuksetkin piti ehtiä tekemään... Olimme kuitenkin ajoissa perillä ja pääsimme opettelemaan ratoja. Rata oli todella tekninen, vaikeimpia mitä olen hypännyt. Lähdettiin laittamaan heppoja kuntoon ja ensimmäisinä hyppäävät nousivat selkään. Kävimme Nean ja Miran kanssa katsomassa muutaman radan juhlakentällä. Riikka oli jo valmistautumassa rataansa, kun verryttelin Iran kanssa Morttia. Riikalla tuli kaksi kieltoa. Ira sai puhtaan radan. Kun radat oli hypätty, menimme autolle Miksun kanssa vaihtamaan varusteet. Odotimme radankävelyn alkua jännittyneinä ja kun se vihdoin alkoi, katsoimme kauhulla monia esteitä.

Luokka 102, korkeus 100cm



Miksu hyppäsi luokan alkupuolella ja kielsi ulos, verryttelyssä tippui aika pahasti... Oma verryttely meni ihan hyvin, Mortti tuntui ihan hyvältä. Radasta jäi hyvä tunne, vaikka yks este tulikin aikasta reippaasti alas, minkä lisäksi yksi toinen pudotus... Jos niitä ei lasketa, rata oli todella hyvä ja Mortti oikein hieno(: (ittestäni en nyt sano mitään...) Radasta tulee video, kun saan sen ladattua koneelle(kiitos Iralle kuvaamisesta♥(:)






Tästä tämä jättiloikka lähtee...
Kyllä se aika hienosti venyy...(:
Kaulallehan sitä päädyin... ja sain mustelman rintakehään

Takaisin tullessakin väsytti ja meinasin saada viikset naamaani, kun nukuin... Tallilla ohjelmassa oli hevosten purku autosta ja kisavaatteiden vaihto normaaleihin vaatteisiin. Muut menivät suoraan ratsastamaan, itse menin muiden lopetellessa ratsastamaan Riksellä. Rikse oli todella hyvän tuntuinen, ainoa ongelma olivat pienet ötökät jotka toivat entistä enemmän menohalua... Siitä siirryinkin sisälle meidän kisakatsomoon, vain nähdäkseni kuinka Suomi häviää täysin Ruotsille... Ilta kuluikin väsyneissä merkeissä, Euroviisujen esitykset ehdin katsomaan. Siinä samalla Nea hieroi-paremminkin potki- hartiat auki, voi sitä tunnetta Uni tulikin heti kun sänkyyn kaaduin taas siinä 12 aikaan.
Kaupassa-ilman kenkiä...
Todella hieno bussi... :D

Kuvista kiitokset ainakin Nealle ja Iran jollekin perheenjäsenelle!(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti