sunnuntai 10. marraskuuta 2013

#21 Valmennus+Melkkilän seurakisat

Viime viikonloppuna oli siis (ihan vaihtelun vuoksi) valmennus. Perjantaina saavuin Kiinasta puoli kolmen aikaan Helsinki-Vantaan lentokentälle ja siellä oli äiti valmiina valmennuskamojen kanssa odottelemassa. Siinä join Caramel Frappuccinon bussia odotellessa ja vaihdoimme äidin kanssa kuulumisia. Menin siis bussilla Saloon, vaihto Espoon Ikealla. Salossa muut olivatkin jo odottelemassa, koska bussi oli hieman myöhässä. Satuin sitten unohtamaan lompakon bussiin ja siinä sitten juoksin sitä hakemaan, onneksi pihalla ollut työntekijä pysäytti bussin, joka oli minun bussini ja suuremmilta ongelmilta vältyttiin... Siitä vain sitten kaupan kautta tallille. En enää jaksanut mennä ratsastamaan, mutta juttelimme ja olimme vain loppuillan suurimman osan kanssa.

Paaljon kanaa, nam!
Lauantaina oli ohjelmassa sitten koulutunti, ratsuna oli Mortti. Ensimmäinen tunti alkoi kello 11, jolla minäkin olin. Tunti ei ollut parhaimmasta päästä, olin itse todella laiska selässä ja aikaero oli vaikuttanut yöuniin, joten väsymyskin painoi. Oli siellä myöskin hyviä pätkiäkin välissä, enimmäkseen ravissa. Laukassa Mortti oli aluksi todella vahva oikealle kädelle ja sitä oli rasittavaa ratsastaa, mutta tunnin lopussa se toimi kuitenkin ihan hyvin. Oma istunta oli vähän hakusessa ja muutenkin tunti meni vähän "totutellen". Toisen tunnin jälkeen otin Ainolta Riksen suoraan, jonka kanssa tein vähän siirtymisiä ja ravityöskentelyä. Riksen selkään oli ihana päästä, se on aina yhtä hieno Ferrari(: Kauaa en selässä ollut, sormet hiertyivät hanskoista huolimatta ja paikat aivan jumissa. Kävin vielä loppuun kävelemässä vähän matkaa maastoon.
Riksen jälkeen en enää ratsastanut, koska sen verran oli vielä kouluhommia rästissä. Hoidettuani Riksen menin kartsiin laittaakseni kanapastaa vain huomatakseni, että kanat eivät olleet kaapissa... Noh, ne olivat jääneet huoneeseen ja olivat pilalla. Onneksi vähän ajan päästä Kata ja Arto olivat lähdössä ABC:lle, niin sain lisää kanaa!(: Ilta meni siinä jutellessa, kahdessa viikossa ehtii tapahtua paljon puolin ja toisin. Sänkyyn mentiin ihan ajoissa, seuraavana päivänä oli kuitenkin kilpailut.

Kilpailuista on mun, Nean ja Riikan tekemä videopostaus, sanon kuitenkin pari sanaa omasta radastani. Hyppäsin siis 80cm Mortilla. Verkassa Mortti oli todella hyvä, ei edes kytännyt katsomoa, ensimmäinen kerta mun aikana! Radalle lähdin siis ihan luottavaisin mielin. Radalla Mortti meni hyvin, kunnes sitten tuli uusinnan aika. Siinäkin Mortti tuli hyvin, uusinnan toiselle esteelle lähdin kääntämänä lyhyempää tietä. Siinä esteen edessä sitten tapahtui jotakin, selästä käsin odotin siihen pikkuaskelta, Satu sanoi, että Mortti kompuroi ennen hyppyä(en ole rataa itse videolla vielä nähnyt, joten en tiedä). Siinä sitten jäin hypyssä reilusti jälkeen, leuka kolahti harjaan ja rintakehä satulaan, esteestä tuli puomi alas. Loppurata meni sitten hyvin pitkillä ohjilla ja heikko-oloisena... Noh, elämässä sattuu ja tapahtuu, eikä useimmiten asiat mene ihan putkeen, näin tällä kertaa :)


Kiinasta on luvassa postaus, kun netti taas toimii, kännykän netillä vielä mennään...

2 kommenttia:

  1. Hahaha nauran et kisoista videopostaus jossa ei oo mitään kisoista :DDDDD Mut mulla on kauhee perraikävä eikä tää video yhtään auttanut, päinvastoin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vähän unhotu kuvaa... :D millon oot tulossa seuraavan kerran? Kattoo jos sattuisin pääsemään paikalle ;)

      Poista