tiistai 5. marraskuuta 2013

#20 Valmennettavat (loppu)syksy 2013

Nyt on tullut saavuttua takaisin Suomeen, Perniössäkin olin jo viikonloppuna! Molemmista on luvassa postausta(toisesta pitkä ja toisesta lyhyt...) tämän viikon puolella.

Kuten otsikko paljastaa, tämä postaus kertoo meidän valmennusporukasta. Kaikista kuvattiin nyt pieni esittelypätkä, joista Nea kokosi sitten videon. Kerron myös vähän omasta "historiastani" jokaisen valmennettavan kanssa, tässä tämä video kuitenkin ensimmäiseksi:




Riikka

Riikan olen tuntenut valmennettavista pisimpään, en edes muista milloin tutustuimme. Joskus 2009 tai aikasemmin. Riikkaan tutustuin Poni-Haassa, kun ratsastimme samalla tunnilla pitkään. Olemme myös hoitaneet samaan aikaan samoina päivinä, eri hevosia kuitenkin. Viimeinen asia Poni-Haassa oli ponikerhon ohjaaminen, jonka jälkeen Riikka lopetti sinä keväänä, mutta syksyllä aloitin itse valmennuksen, joten yhteydessä ollaan oltu jatkuvasti. Ensimmäinen kertamme Perrassa oli sekin yhtä aikaa, kesällä 2010. Riikka on luonteeltaan ihana, aina voi jutella ihan kaikenlaisista asioista ja kaiken voi sanoa niin kuin se on. Luotettava ja tsemppaa, läppääkin lentää. Riikka on suurimman osan ajasta positiivinen, mutta jos sattuu jotain, niin on hyvä muistaa antaa pari minuuttia aikaa rauhoittua, ennen kuin edes yrittää keskustella asiasta... :D
Ira

Iran näin ensimmäistä kertaa Perrassa esteleirillä talvella 2011, noin puoli vuotta ennen kuin molemmat aloitimme valmennuksen. Irasta on tullut ajan kanssa tärkeä ihminen, joka ei pelkää sanoa, mitä ajattelee. Iran kanssa on tullut otettua yhteen enemmän kuin muiden kanssa, molemmat kun ovat vähän itsepäisiä. Hetken päästä kuitenkin näkee asioita vähän toisenkin kantilta ja asiat saadaan aina sovittua. Ira on mukava ja ihania muistoja on niin paljon, ettei niitä pysty laskemaan.

Miksu

Miksuun olen tutustunut valmennuksessa, kuten kaikkiin loppuihinkin. Miksun kanssa on ollut hyviä juttutuokioita sen jälkeen kun tutustuimme paremmin, ensimmäisellä kaudella ei tullut vielä niin paljoa juteltua. Miksu on mielestäni iloinen persoona, joka viikonloppu on jotain, mikä saa minut hyvälle tuulelle Miksun kanssa. Kavereiden kesken ainakin Miksu on erittäin sosiaalinen persoona, kenestä ei voi olla pitämättä!

Aino

Aino on ollut koko valmennuksessa olleen aikansa "lukiotoverini". Yhdessä on pohdittu -se mitä on ehditty- yleensä matikkaa, mutta on sinne taitanut fysiikkakin eksyä joukkoon. Aino harvemmin "riehuu" turhaan ja asiat käsitellään järkevästi, kellonajasta välittämättä. Ainolla on suuri sydän ja hyvä luonne, mukava ja huomioonottavainen. Ainonkin kanssa voi jutella asioista, niin kouluun kuin kaikkeen muuhunkin liittyvistä ja tietää, että joku kuuntelee ja keskustelee.

Nea

Nea on ensimmäinen ihminen, kenestä on tullut minulle niin läheinen niin lyhyessä ajassa. Olemme erittäin samanlaisia, välillä se on vähän pelottavaakin... Nea on ystävänä rehellinen, eikä käännä selkää huolimatta tapahtumista. Yölliset keskustelut ovat Neankin kanssa tuttuja, vaihtelevista aiheista. On "psykologia", musiikkia, videoita, koulua... Välillä jutut meidän kahden välillä menee muilta täysin ohi, koska toinen tietää jo, mitä toinen ajattelee. Nean kanssa viihtyy helposti erilaiset ihmiset, vaikka välillä saattaa meno karata käsistä, etenkin unilääkkeiden jälkeen... :D

Henna

Henna on vielä aika "uusi" tuttavuus, ensimmäisen kerran tavattiin viime kesänä, kun olimme Nean kanssa appareina 5-leirillä. Isossa porukassa Henna saattaa olla hiljainen, mutta mitä vähemmän porukkaa, sitä enemmän Hennakin on äänessä. Henna on mukava ja yleensä iloinen tyttö, joka nuoresta iästään huolimatta on ihan fiksu.

Kuvia ei ikävä kyllä nyt ole, koska meillä on kotona netti rikki ja puhelimen netin kanssa on hidasta etsiä ja puhelimen akkua ei ole ihan tehty sitä kestämään... Seuraavana postausta viikonlopulta luvassa! :)

6 kommenttia:

  1. "Eteenkin unilääkkeiden jälkeen" XDDDDDDDDD oot ihanin ♥ :*

    VastaaPoista
  2. "mutta jos sattuu jotain, niin on hyvä muistaa antaa pari minuuttia aikaa rauhoittua, ennen kuin edes yrittää keskustella asiasta... :D" mul tulee tost jotenki mielee ne hetket kisoissa jos menee päin sanonko mitä :DDDD mut ihana emmuskiini !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. piti laittaa kaikista jotain muutakin, että on ihan paras ja super, sattuneesta syystä ekana mielessä... ;) :D samoin Riikka Julia Kovanen 3/kohta 18 vee ;*

      Poista
  3. "treenaan ja kisaan Cleolla, joka ei nyt halua pysyä paikoillaan" NO YLLÄTTÄEN EI HALUU, se on hei Cleo ;) Ihana video!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha, jep :D suuri kiitos siitä kuului Nealle, joka taas vaihteeksi on jaksanut sen koota ja laittaa... :)

      Poista