lauantai 21. marraskuuta 2015

#53 Mitä muuta teen kuin töitä?

Tykkään tehdä asioita töiden vastapainoksi ja päästä samasta ympäristöstä pois aina välillä. Kun sattui tuo pehmytkudosvaurio nilkkaan huomasin heti sen - yleisen tekemättömyydenkin - vaikutukset omaan fiilikseen, pahinta oli kun en voinut pyöräillä, se kun on eniten käyttämäni "liikenneväline". Tässä postauksessa olevat jutut on kaikki siis tapahtunut Suomesta palaamisen jälkeen eli alle kahden kuukauden sisällä! Rentoutumiseen ja irti päästämiseen riittää jopa työpäivän jälkeen jonnekkin meneminen, vaikka silloin yleensä yöunet jäävät melko vähäiseksi... :D Hyvä esimerkki olisi Bring The Noisen joulujakson kuvauksissa yleisönä olo. Olin saanut jo edelliselle viikolle lipun, mutta silloin työpäivä venähti niin pitkäksi, etten enää olisi ehtinyt ajoissa paikalle(päädyin sitten yksien asiakkaiden kanssa pizzalle!). Noin 40 minuuttia meni pyöräillessä Shepperton Studiosillle ja olin juuri ja juuri ajoissa paikalla. Katsomossa tuli naurettua PALJON ja fiilikset seuraavana päivänäkin katossa! Kävin myös The X Factorin tuloslähetyksen yleisönä katsomassa viime viikonloppuna, mikä sekin oli hieno kokemus! Oli aika erilaista kuin karsintojen katsomona oleminen. Jos ruudun toisella puolella on joku, ketä kiinnostaisi brittiohjelmien yleisöksi pääsy, niin kannattaa pitää silmällä Applausestoren nettisivuja.
Yksi vakituinen vapaa-ajan juttu on ollut jo viime talvesta, Kingstonin Suomi-koulun Haisuleiden eli nuorimpien ryhmäläisten apuopettajana oleminen. Tykkään paljon siitä duunista, lasten kanssa puuhaileminen on mukavaa. Oon päässyt kaks lastenvahtikeikkaakin paluun jälkeen tekemään St. Margaretissä(tunnin pyöräilymatka suuntaansa)!


Keikat ja musiikki ovat lähellä sydäntäni ja täällä onkin onneksi reilusti valikoimaa. Myös esimerkiksi isommat ja/tai muista maista kotoisin olevat artistit, jotka eivät tule Suomeen usein kuitenkin pysähtyvät Lontoossa. Kuten jo päivitys-postauksessa mainitsin, kävin Jake Millerin keikalla(lämppärinä Chris Bourne), minkä lisäksi kävin Glasgowssa The Vampsien fanfestissä(mukana myös The Tide), samaisten meet&greetissä BBC Radio1:in luona ja New Kings Orderin meet&greetissä Boxparkissa Shoreditchissä.

Chris Bourne

New Kings Order
Sellaista on ollut viime aikoina menossa! :) Yksi juttu, mitä mulla oli tapana tehdä paljon Cobhamin paikassa oli leipominen, vielä ei ole rohkeus riittänyt asuntovaunun mahdollisuuksien ja rajoitusten testaamiseen :D Mitä te tykkäätte tehdä vapaa-ajalla?

2 kommenttia:

  1. Nää on niitä et haluisin hyppää koneesee ja muuttaa sun luo asuu! Kateelliseksha täs melkee tulee :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänne vaan, täältä päin löytyy vaik kui paljo töitä ni ei tarttis ees loisena asuu ;)

      Poista